Effitronix participa en la fira Advanced Factories 2018

Posted in Indústria 4.0, Notícies on maig 2nd, 2018 by projectes – Comentaris tancats a Effitronix participa en la fira Advanced Factories 2018

Els dies 13, 14 i 15 de març es va celebrar al CCIB de Barcelona la segona edició de la fira Advanced Factories, que és el punt de trobada de referència d’Indústria 4.0 per les empreses manufactureres.

Effitronix va ser present a la l’esdeveniment com a expositor dins el Pabelló Catalunya. Vam presentar el nou circuit d’adquisició MICO24 Nano, que va despertar un gran interès entre els nombrosos visitants que es van acostar al nostre espai.

A més a més, gràcies el caràcter innovador del nou MICO24 Nano, l’organització ens va seleccionar per a donar una conferència dins el Innovation Theatre sobre aquest nou producte que estem oferint.

Des d’aquí volem aprofitar per agrair a tots els qui ens vàreu visitar i mostrar interès per la nostra empresa, productes i serveis.

Effitronix participa a la Jornada d’Indústria 4.0 a La Salle Manlleu

Posted in Indústria 4.0, Notícies on abril 5th, 2018 by projectes – Comentaris tancats a Effitronix participa a la Jornada d’Indústria 4.0 a La Salle Manlleu

Manlleu va començar el passat dia 6 de març a La Salle un cicle centrat en Indústria 4.0 i en l’evolució tècnica que aquesta suposa, amb la presència de tres grans empreses, com Casa Tarradellas, Mimcord i Effitronix.

L’alcalde de Manlleu, obria una sessió que també comptava amb la presència de la directora general d’Indústria de la Generalitat, Àngels Chacón, i del gerent de La Salle-Centre de Formació en Tecnologies, Xavier Capelles.

Effitronix va posar l’èmfasi en la importància de la captura de dades rellevants i va mostrar dos casos d’èxit d’aplicació del seu sistema MICO24. Un d’ells, la implantació de circuits d’adquisició MICO24 Nano, va ser exposat pel Sr. Joan Rovira, director de màrqueting i qualitat de Mimcord. El Sr. Rovira va explicar els avantatges que li suposa tenir les seves màquines controlades amb el MICO24 Nano i com això no només afecta al manteniment predictiu, sinó també els ha implicat un augment de productivitat i qualitat.

L’acte, que va comptar amb prop d’un centenar d’assistents, va servir per animar tant a les empreses osonenques, com als joves estudiants de la Salle a entrar i a implicar-se en la transformació digital de les plantes.

Effitronix presenta casos d’èxit d’aplicacions d’Indústria 4.0 a Foment del Treball

Posted in Indústria 4.0 on març 19th, 2018 by projectes – Comentaris tancats a Effitronix presenta casos d’èxit d’aplicacions d’Indústria 4.0 a Foment del Treball

Una de les prioritats de l’àrea d’innovació de Foment del Treball pel 2018 passa per la divulgació del concepte de la indústria 4.0 i la seva implementació en el conjunt de les empreses catalanes. És per aquest motiu que des de la confederació s’ha optat per l’organització de sessions de caràcter pràctic en les que es donen a conèixer casos d’èxit protagonitzats per empreses que han decidit avançar en la implementació de solucions basades en les tecnologies associades al concepte d’Indústria 4.0 en diferents àrees, com són les de producció, I + D, disseny o logística, entre altres, o mostrar a través d’alguns proveïdors avançats d’aquest tipus de solucions, exemples d’implementacions d’èxit dutes a terme en els seus clients i el seu potencial per altres sectors industrials.

Els casos d’èxit aplicats per l’empresa osonenca Efitronix, que van ser comentats durant la sessió pel cap d’I+D Guillem Casas, presenten unes destacades millores obtingudes a les empreses, bàsicament a través de la innovació i la digitalització de processos, presenten avanços significatius en la competitivitat de les empreses i sectors industrials i del seu futur creixement.

Effitronix presenta el nou MICO24 Nano al IoT Solutions World Congress

Posted in Notícies on octubre 17th, 2017 by projectes – Comentaris tancats a Effitronix presenta el nou MICO24 Nano al IoT Solutions World Congress

Effitronix va participar en el IoT Solutions World Congress que va celebrar-se la primera setmana d’octubre a Fira de Barcelona. L’esdeveniment és la trobada més important del sector IoT a nivell mundial i és una oportunitat única per copsar l’estat actual i tendències dins el món de IoT i Indústria 4.0 de la mà d’empreses i experts referents en aquest camp.

Effitronix va ser escollida per part d’Acció, com a empresa referent en Indústria 4.0 del nostre país, per a formar part de l’estand de la Generalitat de Catalunya. En aquest marc privilegiat, es va fer la presentació mundial del nou MICO24 Nano. Centenars de persones van visitar l’estand i van poder conèixer de primera mà exemples reals de funcionament del nou MICO24 Nano.

Mimcord instal·la el nou circuit d’adquisició MICO24 Nano d’Effitronix a les seves màquines

Posted in Indústria 4.0, Notícies on setembre 27th, 2017 by projectes – Comentaris tancats a Mimcord instal·la el nou circuit d’adquisició MICO24 Nano d’Effitronix a les seves màquines

Mimcord és una empresa familiar de Manlleu, líder europeu en la fabricació de fils i cordes de paper. Des de fa uns anys, Mimcord inverteix en el desenvolupament de nous productes i màquines per exportar la seva tecnologia a altres mercats. A principis de l’any 2017, va decidir incorporar la tecnologia 4.0 de la mà d’Effitronix i el seu nou circuit d’adquisició de senyals per manteniment predictiu MICO24 Nano.

Gràcies al MICO24 Nano, obté informació remota del funcionament de les seves màquines distribuïdes per tot el món des de la seva seu central a Manlleu. La informació li permet optimitzar el procés de disseny i fabricació de la maquinària.

Beneficis obtinguts

  • Reducció del 100% de les parades imprevistes.
  • Augment del 15% de la producció.
  • Reducció del 15% dels costos de producció.
  • Reducció del 8% del consum energètic.