Effitronix presenta les novetats del MICO24 Nano al IoT Solutions World Congress

Posted in Notícies on octubre 30th, 2018 by projectes – Comentaris tancats a Effitronix presenta les novetats del MICO24 Nano al IoT Solutions World Congress

Effitronix va participar segon any consecutiu en el IoT Solutions World Congress que va celebrar-se del 16 al 18 d’octubre a Fira de Barcelona. L’esdeveniment és la trobada més important del sector IoT a nivell mundial i és una oportunitat única per copsar l’estat actual i tendències dins el món de IoT i Indústria 4.0 de la mà d’empreses i experts referents en aquest camp.

Effitronix va ser escollida per part d’Acció, com a empresa referent en Indústria 4.0 del nostre país, per a formar part de l’estand de la Generalitat de Catalunya. En aquest marc privilegiat, es van presentar les novetats del MICO24 Nano, que el juny va guanyar el Premi Indústria 4.0. A més a més, Effitronix també va ser seleccionada per a participar en un Elevator Pitch on va tenir l’oportunitat de presentar el MICO24 Nano davant més de 70 empreses internacionals.

Entre les novetats que es presentaven, destaca la col·laboració amb IN2, una empresa experta en tecnologies de la informació i en el desenvolupament i implantació de solucions per a la transformació digital. El MICO24 Nano s’integra tant en el seu nou servei de missatgeria instantània corporativa in2tant, com en la seva plataforma d’integració.

http://www.canaltaronja.cat/osona/effitronix-empresa-referent-industria-4-0/

El MICO24 Nano d’Effitronix guanya el Premi Indústria 4.0 d’Enginyers de Catalunya

Posted in Indústria 4.0, Notícies on juny 15th, 2018 by projectes – Comentaris tancats a El MICO24 Nano d’Effitronix guanya el Premi Indústria 4.0 d’Enginyers de Catalunya

El passat dia 1 de juny, en el marc del tercer Fòrum Indústria 4.0, que organitza la Comissió Indústria 4.0(*) dels Col·legis d’Enginyers de Catalunya, es va atorgar el Premi Indústria 4.0 al nou equip MICO24 Nano d’Effitronix.

El jurat va valorar especialment la facilitat d’ús del nou equip, fet que permet eliminar les barreres més habituals que es produeixen en els processos de digitalització de les plantes de producció. També va destacar la capacitat d’innovació d’Effitronix a l’hora de reinventar-se i adaptar un producte propi a les necessitats del teixit industrial del país. Tot això fa que el potencial impacte industrial sigui molt important, no només per a Effitronix, sinó també per ajudar a fer el primer pas a les plantes industrials catalanes per entrar a la Indústria 4.0 i augmentar la seva competitivitat.

El MICO24 Nano d’Effitronix, a través de les diferents senyals capturades, realitza un control del procés (per producció), del producte (per qualitat) i de la màquina (per manteniment predictiu) les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, oferint d’aquesta manera un control total de la maquinària. Un equip de Plug&work que envia les dades al núvol, sense necessitar una programació de cap tipus per part de l’usuari.

 (*) La Comissió Indústria 4.0 està formada per membres del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, dels Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, del Col·legi d’Enginyeria Informàtica de Catalunya i de l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació

Effitronix participa en la fira Advanced Factories 2018

Posted in Indústria 4.0, Notícies on maig 2nd, 2018 by projectes – Comentaris tancats a Effitronix participa en la fira Advanced Factories 2018

Els dies 13, 14 i 15 de març es va celebrar al CCIB de Barcelona la segona edició de la fira Advanced Factories, que és el punt de trobada de referència d’Indústria 4.0 per les empreses manufactureres.

Effitronix va ser present a la l’esdeveniment com a expositor dins el Pabelló Catalunya. Vam presentar el nou circuit d’adquisició MICO24 Nano, que va despertar un gran interès entre els nombrosos visitants que es van acostar al nostre espai.

A més a més, gràcies el caràcter innovador del nou MICO24 Nano, l’organització ens va seleccionar per a donar una conferència dins el Innovation Theatre sobre aquest nou producte que estem oferint.

Des d’aquí volem aprofitar per agrair a tots els qui ens vàreu visitar i mostrar interès per la nostra empresa, productes i serveis.

Effitronix participa a la Jornada d’Indústria 4.0 a La Salle Manlleu

Posted in Indústria 4.0, Notícies on abril 5th, 2018 by projectes – Comentaris tancats a Effitronix participa a la Jornada d’Indústria 4.0 a La Salle Manlleu

Manlleu va començar el passat dia 6 de març a La Salle un cicle centrat en Indústria 4.0 i en l’evolució tècnica que aquesta suposa, amb la presència de tres grans empreses, com Casa Tarradellas, Mimcord i Effitronix.

L’alcalde de Manlleu, obria una sessió que també comptava amb la presència de la directora general d’Indústria de la Generalitat, Àngels Chacón, i del gerent de La Salle-Centre de Formació en Tecnologies, Xavier Capelles.

Effitronix va posar l’èmfasi en la importància de la captura de dades rellevants i va mostrar dos casos d’èxit d’aplicació del seu sistema MICO24. Un d’ells, la implantació de circuits d’adquisició MICO24 Nano, va ser exposat pel Sr. Joan Rovira, director de màrqueting i qualitat de Mimcord. El Sr. Rovira va explicar els avantatges que li suposa tenir les seves màquines controlades amb el MICO24 Nano i com això no només afecta al manteniment predictiu, sinó també els ha implicat un augment de productivitat i qualitat.

L’acte, que va comptar amb prop d’un centenar d’assistents, va servir per animar tant a les empreses osonenques, com als joves estudiants de la Salle a entrar i a implicar-se en la transformació digital de les plantes.

Effitronix presenta casos d’èxit d’aplicacions d’Indústria 4.0 a Foment del Treball

Posted in Indústria 4.0 on març 19th, 2018 by projectes – Comentaris tancats a Effitronix presenta casos d’èxit d’aplicacions d’Indústria 4.0 a Foment del Treball

Una de les prioritats de l’àrea d’innovació de Foment del Treball pel 2018 passa per la divulgació del concepte de la indústria 4.0 i la seva implementació en el conjunt de les empreses catalanes. És per aquest motiu que des de la confederació s’ha optat per l’organització de sessions de caràcter pràctic en les que es donen a conèixer casos d’èxit protagonitzats per empreses que han decidit avançar en la implementació de solucions basades en les tecnologies associades al concepte d’Indústria 4.0 en diferents àrees, com són les de producció, I + D, disseny o logística, entre altres, o mostrar a través d’alguns proveïdors avançats d’aquest tipus de solucions, exemples d’implementacions d’èxit dutes a terme en els seus clients i el seu potencial per altres sectors industrials.

Els casos d’èxit aplicats per l’empresa osonenca Efitronix, que van ser comentats durant la sessió pel cap d’I+D Guillem Casas, presenten unes destacades millores obtingudes a les empreses, bàsicament a través de la innovació i la digitalització de processos, presenten avanços significatius en la competitivitat de les empreses i sectors industrials i del seu futur creixement.