Política de privacitat

Política de privacitat

 

EFFITRONIX SYSTEMS SL podrà optar per un sistema de Llista de doble Opt-In que suposarà una doble validació. El procediment de la Llista de doble Opt-In consisteix que l’usuari es registrarà o introduirà les seves dades a través del formulari web i de manera immediata es procedirà a la confirmació del registre a la pàgina web. De forma addicional, l’entitat enviarà un correu electrònic de confirmació amb la finalitat de comprovar que el correu introduït al formulari web és vàlid. Un cop el destinatari rep aquest correu, haurà de procedir a la seva validació i, com a conseqüència, l’entitat tindrà constància que el correu electrònic introduït és vàlid i existent. En el cas que EFFITRONIX SYSTEMS SL realitzi comunicacions comercials a través de correu electrònic o mitjans de comunicació equivalents, haurà de complir i atendre el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Si EFFITRONIX SYSTEMS SL compta amb una pàgina web amb formularis de recollida de dades perquè els usuaris de la pàgina puguin contactar amb l’entitat o enviar les seves consultes i suggeriments, ha de complir amb les exigències legals en matèria de protecció de dades. En aquest cas, pot incorporar al peu del formulari la clàusula següent:

De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades al sistema de tractament amb titularitat d’EFFITRONIX SYSTEMS SL amb el CIF B60454071 i domicili social situat al CARRER OSONA 16 08551, TONA (BARCELONA), i que a continuació es relacionen les seves respectives finalitats, terminis de conservació i bases legitimadores. Per a aquells tractaments que ho requereixin, s’informa també de la possible elaboració de perfils i decisions automatitzades, així com les possibles cessions i les transferències internacionals que EFFITRONIX SYSTEMS SL té previst realitzar:

  • Finalitat: Atendre les seves consultes i/o sol·licituds i instal·lació de galetes
  • Termini de conservació: Mentre es mantingui el consentiment prestat.
  • Base legítima: El consentiment de l’interessat.

D’acord amb els drets que us confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades, podreu exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió (“dret a l’oblit”), portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades de caràcter personal, així com la revocació del consentiment prestat per al seu tractament, dirigint la vostra petició a la direcció postal CARRER OSONA 16 08551, TONA (BARCELONA) o al correu electrònic INFO@EFFITRONIX.COM. Podreu dirigir-vos a l’Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que considereu oportuna.

Les dades identificades amb una marca (*) s’interpreten com a camps obligatoris i requerits, i en conseqüència s’interpretaran com a necessaris per dur a terme les finalitats mencionades anteriorment.

Enviant el formulari de recollida de dades, accepteu la política de privacitat d’EFFITRONIX SYSTEMS SL.