Mimcord

L’any 2017 Mimcord incorpora a les seves màquines bobinadores la tecnologia 4.0 de la mà del nou equip MICO24 Nano amb l’objectiu de tenir el control remot de la maquinària, així com obtenir un control de qualitat i de procés en continu.

El MICO24 Nano realitza un control del procés (per producció), del producte (per qualitat) i de la màquina (per manteniment predictiu). Captura les dades de sensors i les envia a la plataforma MICO24 que en fa l’anàlisi i gestió directament al núvol. Des de qualsevol PC o dispositiu mòbil es poden consultar i rebre històrics d’alarmes i incidències.

-100%
Aturades 
imprevistes
+15%
Augment
de producció
-10%
Reducció 
de costos
-8%
Reducció de 
consum energètic

“Tenim empreses i màquines treballant a Turquía, Estats Units i Portugal. Gràcies al MICO24 Nano estem controlant el que fa cada màquina en tot moment.”

Joan Rovira
Director de màrqueting
i qualitat

Envia’ns la teva consulta i t’ajudarem a fer realitat el teu projecte    Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.