Empresa

Del manteniment tradicional a experts en captura i anàlisi de dades per Indústria 4.0

Effitronix som una empresa basada en la innovació, l’eficàcia i l’eficiència amb 25 anys d’experiència en manteniment i automatització industrial.
La nostra missió principal és oferir un servei de qualitat i aportar solucions a mida i personalitzades per a poder satisfer les necessitats dels nostres clients.

1994

Constitució de l'empresa CV Projectes

2001

Patent de programador de lleves per màquines de filatura

2009

Col·laboració amb la UVIC per la implantació del nou grau de Mecatrònica

2010

Implantació del primer pilot del sistema de monitoratge i control MICO24

2011

Naixement d’Effitronix, com a divisió dedicada a I+D i MICO24

2013

Effitronix absorbeix CV Projectes. Canvi de nom fiscal

Premi Cambra i Comerç d’Osona com a millor empresa de serveis

2014

Col·laboració amb Enginyers BCN en el marc de "l’Any del manteniment"

2015

Col·laboracions en Jornades i Conferències com a experts en Indústria 4.0

2016

Integrador certificat de Indusoft a nivell mundial

2017

Llançament del nou circuit d’adquisició MICO24 Nano

Seleccionats per ACCIÓ per participar en el IoTSWC17 dins l’estand de la Generalitat de Catalunya

2018

Obtenció del Segell d’Assessor Acreditat d’ACCIÓ per Indústria 4.0

Registre Model d’Utilitat MICO24 Nano

Premi Indústria 4.0 pel Col·legi d’Enginyers de Catalunya

2019

Effitronix celebra els seus 25 anys de trajectòria

I+D+i

La posició privilegiada d’Effitronix com a referent en el camp d’Indústria 4.0 al nostre país és el resultat d’un gran esforç econòmic i del treball continuat durant més de 10 anys en I+D+i per tal de treure nous productes i serveis que s’adaptin a les necessitats actuals i futures dels nostres clients.

Formació

Tenim molt clar que la formació és un dels pilars fonamentals de la societat. Invertim de forma continuada en formació interna no només a nivell tècnic, sinó també amb la promoció d’aptituds la gestió d’equips, la motivació i la comunicació.
Tenim acords de convenis d’estudiants de pràctiques amb diferents escoles i universitats.

Treball
col·laboratiu

La gran majoria de projectes en els quals treballem són col·laboratius, tant a nivell intern, formant equips de treball; com extern, buscant la implicació del client en totes les fases del projecte.

Vocació
de servei

Des dels nostres orígens ens hem concebut com a empresa de serveis. És per això que si un client ens envia equips amb avaries repetitives, som nosaltres mateixos qui prenem la iniciativa per anar a buscar l’origen de la incidència.

Equip humà

El principal actiu d’Effitronix és el seu equip humà. Un equip multidisciplinari altament qualificat que, a més a més, combina l’experiència amb la joventut. Professionals amb prop de 40 anys d’experiència treballen conjuntament amb estudiants universitaris i de grau en període de pràctiques. Aquesta combinació ens permet ser altament flexibles, àgils i eficients.

Partners

Col·laboracions amb empreses tecnològiques.

Col·laboracions

amb Centres d’Ensenyament

Tenim acords de convenis d’estudiants de pràctiques amb diferents escoles i universitats. Alguns dels estudiants de pràctiques han acabat incorporant-se i formen part avui de l’equip d’Effitronix.

Hem col·laborat amb la UVIC en la implantació del grau de Mecatrònica i aquest curs hem estrenat col·laboració amb La Salle Manlleu - CeFORTEM per tal de formar professionals per a la Indústria 4.0.

Effitronix colabora con la Fundación Impulsa para ofrecer un mejor futuro formativo, profesional y personal a los jóvenes que más lo necesitan.

Reconeixements i acreditacions

Per l’experiència i el coneixement que hem adquirit, som assessors acreditats de programes d’Acció de la Generalitat de Catalunya, ajudant a fer créixer les empreses catalanes. També hem estat reconeguts amb el segell de Pyme Innovadora pel Ministeri d’Empresa i Competitivitat.

A més a més, els Col·legis d’Enginyers de Catalunya ens van atorgar el premi Indústria 4.0

Envia’ns la teva consulta i t’ajudarem a fer realitat el teu projecte    Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.