Liven

Es una empresa líder europeu en la producció de Snacks, Popcorn i productes TexMex per a clients Industrials i que compta amb tres plantes de producció situades a Berga (Barcelona), Ocaña (Toledo) i Ariéstolas (Osca) amb unes instal·lacions de producció pioneres a Europa i el més modern i complex equipament de laboratori.

L’any 2014 va apostar per iniciar un procés de digitalització de les seves plantes amb la col·laboració d’Effitronix. Des d’aleshores, aquesta aposta s’ha anat desenvolupant i concretant amb nombroses actuacions que han permès que Liven pugui tenir el seu sistema de producció controlat a temps real de forma contínua.

-100%
Aturades 
imprevistes
+10%
Augment
de producció
-10%
Reducció de 
consum energètic

“Gràcies a la implicació del seu equip humà i la implantació del sistema MICO24 vam aconseguir, entre altres, un augment de la producció i estalvi energètic del 10%”

Mireia Muntada
Responsable Implantació
Projecte 4.0 a Liven

Envia’ns la teva consulta i t’ajudarem a fer realitat el teu projecte







    Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.