Effitronix participa a la Jornada d’Indústria 4.0 a La Salle Manlleu

Manlleu va començar el passat dia 6 de març a La Salle un cicle centrat en Indústria 4.0 i en l’evolució tècnica que aquesta suposa, amb la presència de tres grans empreses, com Casa Tarradellas, Mimcord i Effitronix.

L’alcalde de Manlleu, obria una sessió que també comptava amb la presència de la directora general d’Indústria de la Generalitat, Àngels Chacón, i del gerent de La Salle-Centre de Formació en Tecnologies, Xavier Capelles.

Effitronix va posar l’èmfasi en la importància de la captura de dades rellevants i va mostrar dos casos d’èxit d’aplicació del seu sistema MICO24. Un d’ells, la implantació de circuits d’adquisició MICO24 Nano, va ser exposat pel Sr. Joan Rovira, director de màrqueting i qualitat de Mimcord. El Sr. Rovira va explicar els avantatges que li suposa tenir les seves màquines controlades amb el MICO24 Nano i com això no només afecta al manteniment predictiu, sinó també els ha implicat un augment de productivitat i qualitat.

L’acte, que va comptar amb prop d’un centenar d’assistents, va servir per animar tant a les empreses osonenques, com als joves estudiants de la Salle a entrar i a implicar-se en la transformació digital de les plantes.