Effitronix participa en la primera edició del FUTURE INDUSTRY CONGRESS

El passat 14 i 15 de Juny es va celebrar a Caixaforum Barcelona la primera edició de “FUTURE INDUSTRY CONGRESS” organitzada per Eurecat.El congrés sobre indústria avançada, digital i connectada. Un espai on conèixer les tendències i l’estat de l’art tecnològic de la fabrica del futur i la quarta revolució industrial.

En aquesta primera edició es va parlar de la fàbrica 4.0, un nou paradigma interconnectat on conflueixen les tecnologies industrials i digitals i que comporta nous processos de fabricació, l’ús intel·ligent dels recursos energètics i materials, així com a la integració de sistemesautomatitzats que deriven en una indústria més eficient i competitiva.

 

 

Lluís Verdaguer CEO d’Effitronix va ser convidat a participar a la taula rodona moderada per Myriam Garcia-Berro, directora de Tecnologia i Transferència d’Eurecat, que va tractar sobre els reptes de la transformació digital a la indústria tradicional, juntament amb Benito Cerrillo, CIO de Vichy Catalan; Jesús Mayordomo, CIO de Celsa Group.

Una sessió, en format debat, sota el nom “Transformar-se o morir. La indústria està obligada a emprendre amb celeritat un procés de canvi per adaptar-se al món digital”on es van analitzar els reptes, oportunitats i frens als quals s’enfronta la indústria tradicional.

Lluís Verdaguer va aportar el seu coneixement a través de casos pràctics i beneficis extrets a partir de la implementació del pioner sistema MICO24, que monitora i controla els elements clau d’una planta productiva.

Aquesta edició va tenir com a objectiu promoure l’adaptació de les empreses industrials a les últimes innovacions digitals i la quarta revolució industrial, posant les bases per construir l’empresa del futur. Va ser el punt de trobada obligada de professionals del teixit empresarial, proveïdors i empreses que volen desenvolupar projectes en l’àmbit de la tecnologia, la innovació i la recerca industrial.