Effitronix presenta les novetats del MICO24 Nano al IoT Solutions World Congress

Effitronix va participar segon any consecutiu en el IoT Solutions World Congress que va celebrar-se del 16 al 18 d’octubre a Fira de Barcelona. L’esdeveniment és la trobada més important del sector IoT a nivell mundial i és una oportunitat única per copsar l’estat actual i tendències dins el món de IoT i Indústria 4.0 de la mà d’empreses i experts referents en aquest camp.

Effitronix va ser escollida per part d’Acció, com a empresa referent en Indústria 4.0 del nostre país, per a formar part de l’estand de la Generalitat de Catalunya. En aquest marc privilegiat, es van presentar les novetats del MICO24 Nano, que el juny va guanyar el Premi Indústria 4.0. A més a més, Effitronix també va ser seleccionada per a participar en un Elevator Pitch on va tenir l’oportunitat de presentar el MICO24 Nano davant més de 70 empreses internacionals.

Entre les novetats que es presentaven, destaca la col·laboració amb IN2, una empresa experta en tecnologies de la informació i en el desenvolupament i implantació de solucions per a la transformació digital. El MICO24 Nano s’integra tant en el seu nou servei de missatgeria instantània corporativa in2tant, com en la seva plataforma d’integració.

http://www.canaltaronja.cat/osona/effitronix-empresa-referent-industria-4-0/