La Cambra de Comerç de Barcelona reconeix Effitronix amb el premi a la millor empresa de Serveis d’Osona

La constant filosofia innovadora de l’empresa Effitronix Systems SL va ser reconeguda el passat 12 de novembre a Vic en el lliurament dels Premis Cambra, que convoca la Delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona.

En un acte celebrat al Teatre Atlàntida i coincidint amb el Dia de la Cambra a Osona, Effitronix va rebre el premi a la millor empresa de serveis de la comarca. L’empresa de Tona, amb més de 20 anys d’experiència, ha destacat sempre per incorporar els avenços tecnològics indispensables per millorar l’eficàcia i la productivitat de les empreses.

Des dels seus inicis com a taller d’electrònica i mecatrònica ha evolucionat fins a especialitzar-se en programes per resoldre incidències puntuals i facilitar el manteniment en el sector industrial. Ha destacat per desenvolupar l’eina MICO24, un sistema de monitorització que permet, a temps real, fer prediccions a eventuals avaries en una cadena de producció industrial. Així el seu caràcter predictiu, a base de sensors, evita amplis períodes d’inactivitat per anomalies, i permet planificar les aturades sense perdre productivitat ni temps.

Segons la Cambra de Comerç de Barcelona, el premi “reconeix l’evolució que ha fet l’empresa en la prestació del seu servei de reparació i manteniment”.
També reconeixen el disseny de l’eina MICO24 “adaptable a qualsevol sector productiu, i també escalable i ampliable en funció de les característiques de la planta, aportant una eina integral per la millora de la competitivitat industrial”.

Els premis de la Cambra de Comerç arribaven a la novena edició i durant l’acte també es va fer una conferència a càrrec del cap adjunt del gabinet del vicepresident econòmic de la Comissió Europea, Amadeu Altafaj. En el lliurament hi van ser presents unes 600 persones entre empresaris, autoritats i representants públics de la comarca.

A tots els presents i a la Cambra de Comerç de Barcelona els agraïm la confiança que ens han mostrat. Sens dubte, aquest reconeixement suposa un estímul molt gran per continuar treballant per la millora dels processos industrials.